A fűszernövények világa igazán szerteágazó és izgalmas terület. A szárított, morzsolt vagy darált fűszerek, fűszerkeverékek, pácok használata ízletesebbé és különlegesebbé teheti ételeinket. Ezt vallja Kékegyi Dorottya is, aki korábban rendszeresen jelen volt termékeivel a szentesi zöldségpiacon. Most már nem árusít itt, de fűszerkeverékeit változatlanul készíti, több településen a gasztropiacokon értékesíti – Szentesen is – és megkeresés esetén eljuttatja a vásárlóknak. Vele beszélgettett újságírónk a kezdetekről és a fűszernövények termesztéséről. Cikkünket a Szentesi Élet 12. oldalán olvashatják.
#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
45. lapszám
Gasztronómia|49




Forrás…

Kapcsolatfelvétel

Ha éppen nem vagyunk elérhetők, küldjön e-mailt!